Sesongåpning 2018

Postet av Botne SK - Alpint den 15. Feb 2017

Lørdag 13. Januar åpner den lille bakken i Høgås med SkiDisco. Det blir DJ og god stemning , ta med familien og kos dere i bakken.  Snøproduksjonene vil fortsette i den store bakken når været tillater det.

Lørdag og søndag 11.00 – 16.00

Ukedager:18.00 – 21.00

Kveldskort kr. 150

Dagskort kr. 200

Årskort medlemmer: kr. 1.600, andre kr. 1.900

Barn under 7 år gratis når de kjører med hjelm, og er ifølge med en betalende voksen.

Vi har bankterminal og tar kontanter

Medlemskap i Alpingruppa

Årskort for medlemmer av Botne skiklubb kr 1600, årskort for ikke medlemmer kr 1900. Innmelding kan gjør på min idrett eller Botne skiklubb sine hjemmesider. Det vil også være innmeldingsblanketter i bakken. Hvis man kjøper årskort til full pris vil man få refusjon når man viser kvittering på betalt medlemskontingent i ettertid.

Varmestue og kiosk

Høgåsbakken har god varmestue, hvor det også er kiosk.

Adkomst

Bakken ligger på Hynnås i Holmestrand med avkjøring fra Hvittingfossveien.

Kommer en E-18 er det greiest å kjøre av på Grelland og ta Hvittingfossveien mot Gullhaug og Holmestrand sentrum. Vis hensyn ved innkjøring til parkeringsplassen